Boomaanplanting

Embo > Boomaanplanting

Boom aanplanten, meteen de juiste start

Het correct aanplanten van een boom vereist heel wat expertise. Als gecertificeerd European Tree Worker geven wij door een vakkundige aanplanting iedere boom de best mogelijke start. We staan je bovendien bij met gericht advies voor de juiste boomkeuze en de ideale standplaatsbepaling.

Voor welke boomaanplantingen kan je ons inschakelen?

Onze service voor het aanplanten van bomen omvat zowel het aanplanten van één of enkele bomen in een particuliere tuin als het aanleggen van een volledige bomendreef of een compleet bomenpark in een bouwproject.

Ook het aanplanten van bomen in aangepaste of speciale groeiplaatsconstructies zoals op een dakparking, dakterras, daktuin… behoort tot ons vakgebied.

Wat verwacht je van een boom?

Welke boom het best in jouw tuin past, hangt allereerst af van jouw verwachtingen. Welk beeld van de boom heb jij voor ogen binnen vijf, tien of vijftien jaar? Op basis hiervan adviseren wij de boomsoort, inclusief de aangewezen leeftijd van de aan te planten boom.

Daarnaast bekijken we de ideale standplaats – afhankelijk van talrijke omgevingsfactoren – en analyseren we de juiste aanplantmethode. Tenslotte voorzien we de aangewezen bodemproducten en bodemverankering.

Met deze totaalservice geven we iedere boom de best mogelijke start.

Partner voor het realiseren van duurzame concepten

Naast het aanplanten van bomen kunt u ook op ons rekenen voor de verdere tuinaanleg. Wij begeleiden uw tuinproject van A tot Z. Neem hiervoor zeker eens een kijkje op de pagina outdoor projecten.