Boomhutten – Houten speeltoestellen

Embo > Boomhutten – Houten speeltoestellen

Exclusieve boomhutten - unieke speeltoestellen

Altijd gedroomd van een unieke boomhut of speeltoestel dat in harmonie is met uw tuin? EMBO helpt u bij de verwezenlijking van stijlvolle, creatieve boomhutten en speeltoestellen, volledig op maat en naar wens van uw kinderen, tieners of gewoon uzelf. Onze boomhutten en speeltoestellen zorgen ongetwijfeld voor een meerwaarde in uw tuin.

We bieden een origineel alternatief voor de klassieke speeltuigen. Integreer een schommel, glijbaan of misschien zelfs een kabelbaan…? We denken met ons team van specialisten graag met u mee om een geweldige speelervaring te creëren.

Uiteraard wijken we niet af van onze idealen en werken we ook hier enkel met uiterst duurzame materialen en met het grootste respect voor de boom.

Download hieronder de fiches of neem gerust met ons contact op voor meer informatie. Hopelijk kunnen we uw droom of die van uw kinderen mee helpen verwezenlijken.

We zetten fors in op ons aanbod aan boomhutten en hopen snel naar buiten te komen met onze zelfbouwpakketten om ook de doe-het-zelvers van dienst te kunnen zijn.