Verwijderen van een haag

Verwijderen van een haag

Embo > Geen categorie > Verwijderen van een haag

Verwijderen van uw haag en stronken, of liever een nieuwe aanplant?

Wie zijn we én waarvoor mag u op ons een beroep doen?

EMBO is een energiek bedrijf met ervaring, gespecialiseerd in bosbouw- en boomverzorgingsprojecten. U mag dit uiteraard ruim interpreteren, want naast het vellen van bomen, of verwijderen van een haag richten wij ons ook op: 

 

  • ontbossingen
  • bouwrijp maken van bouwgronden
  • aanplant van (grote) bomen
  • boom- en bodemanalyses
  • (creatieve) houtverwerking, en zoveel meer

Hoe verwijder je efficiënt een haag? 

Door het gebruik van een kraan met grijper kunnen we snel en efficiënt een haag hanteren en verwerken. De compacte uitvoering, maar toch ijzersterke kracht van onze mecalac zorgt ervoor dat we gericht te werk kunnen gaan.

Bovendien beschikken we over een hakselaar die groot genoeg is om een haag in zijn geheel te verhakselen. Indien er een goede bereikbaarheid is voor de camion/wagen kunnen we ook in één beweging de container/remork vullen.

Tot slot plaatsen wij steeds rijplaten zodat we uw haag verwijderen zonder uw tuin te beschadigen!

Hoe maken we onze beloftes waar?

We beschikken over een ruim eigen machinepark waardoor we weinig materiaal moeten huren en we op die manier uw kosten kunnen drukken. Zo kunnen we bij onze klanten meer werk uitvoeren voor dezelfde prijs. Goed toch? Ook de kennis als European Tree Worker wordt binnen het bedrijf optimaal benut. We zijn sterk in het geven van gepast advies en werken onze offertes steeds uit op maat én volgens de wensen van onze klant.

Hoe gaan we concreet te werk? 

Na een offerteaanvraag komen we altijd ter plaatse om de werken te bekijken. Zo zoeken we, in samenspraak met de klant, naar de meest efficiënte manier van werken. Dit zorgt er meteen voor dat we de offertes op maat van de klant opstellen en steeds duidelijke afspraken hebben om zo misverstanden te vermijden. We spreken bij EMBO steeds duidelijke, klare taal en geven op kennis onderbouwd advies!

 

Bij EMBO zijn we er steevast van overtuigd dat een tuin, boom, aanplant, … aanzet tot rust en genieten. Daarom maken wij er een prioriteit van dit gevoel spontaan te laten ontwaken bij de resultaten van onze werken. 

 

One thought on “Verwijderen van een haag

  1. Hoi, dit is een reactie.
    Om te beginnen met beheren, bewerken en verwijderen van reacties, ga je naar het Reacties scherm op het dashboard.
    Avatars van auteurs komen van Gravatar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *